Det sociale ansvar

Det sociale ansvar
Som kaffeproducent følger et socialt ansvar, som vi tager alvorligt. Det gælder både i relation til miljøet omkring os, i forhold til vores medmennesker og i forhold til en bæredygtig udnyttelse af jordens ressourcer.

Vi vil gerne være med til at sikre global bæredygtighed indenfor kaffeproduktion samt handel. Derfor arbejder vi målrettet med CSR. Bæredygtighed og gode vilkår for leverandører, medarbejdere og samfundet omkring os skal sikres fra bønne til kop.

  • Du kan se vores bæredygtighedsrapport her >>

Her på siden finder du smagsprøver på vores øvrige initiativer, der dækker vores projekt i Kenya - Kaffe for en bedre fremtid, Fairtrade engagement, Knus Kræft samt arbejdet med at bruge vind som energikilde.
Vi skåner miljøet hvor vi kan
Kaffeproduktion genererer generelt kun en beskeden belastning af miljøet. Men for at minimere forurening og ressourcespild yderligere, pakker vi kaffen i miljøvenlige kaffeposer hvor aluminiumindholdet er reduceret med 99,5 %

I vores Nespresso* kompatible kapsler har vi fravalgt aluminium som materiale af miljømæssige hensyn. I stedet arbejder vi med kapsler, hvor materialet er udvundet af fibre fra sukkerrør, og som er bio-komposterbare ved industrikompostering i modsætning til aluminium.

*Varemærket tilhørende tredjepart ikke forbundet med Peter Larsen Kaffe A/S.Bæredygtig kaffe i kaffebaren

Vi har været frontløber på økologi og Fairtrade-certificeret kaffe siden det blev muligt at producere. En stor del af vores generelle sortiment og 98-100% af sortimentet i vores kaffebarer er økologiskLæs vores blogindlæg om økologi og bæredygtighed her >>


Sort kaffe i en hvid rund kop