Mobile kaffebarer - vi kommer med kaffen
Mobile kaffebarer – det er lige os
Vi elsker god kaffe. Og vi elsker at dele gode kaffeoplevelser med andre. I Peter Larsen Kaffe har vi specialiseret os i at levere friskbryggede kaffelækkerier til events og arrangementer. Vi er landsdækkende og vores professionelle og uddannede baristaer rykker ud i hele landet med friskbryggede varme og kolde specialiteter, altid tilberedt på friske, økologiske råvarer.

Du møder os på alt fra landets største festivaler til helt små og intime arrangementer. Vores mobile kaffebarer har sjæl og er en charmerende flok af ombyggede veteranbiler, trailere, ladcykler og containere. Vi løser alle opgaver og rykker f.eks. ud til:

• Messer
• Festivaler
• Privatfester
• Koncerter
• Firmafester
• Butiksåbninger

Kontakt os i dag i formularen nedenfor eller giv os et kald på 24 47 95 82 - så finder vi den bedste løsning til dig.Økologi og Fairtrade i kaffebaren
Kaffen er 100% økologisk og Fairtrade certificeret. Mælken er biodynamisk café mælk fra Naturmælk. Når det gælder kvalitet og bæredygtighed, går vi aldrig på kompromis. Vores landsdækkende korps af uddannede baristaer står klar til servere alle kaffeklassikerne som espresso, cappuccino, caffe latte, iskaffe - og Irish Coffee, hvis der skal være fest foran kaffebaren.

Kaffebarer til events, virksomheder og private
Vores mobile kaffebarer dækker lige fra små podier, ombyggede cykler, biler, transportvogne og til den helt store kaffebus. Vores brede udvalg gør også, at vi kan skalere løsningen til netop dit behov, og vi kan naturligvis også sætte de mobile kaffeenheder sammen, så kapaciteten dækker et endnu større behov for kaffeservering.

Du har mulighed for selv at præge kaffekortet og kan selv bestemme om gæsterne skal have ”fri kaffe” som du afregner efterfølgende eller om kunden betaler direkte i kaffebaren. Vi modtager kort i alle kaffebarer. MobilePay kan også aftales.

Se også vores digitale katalog her eller
se som PDF og download her.

Bæredygtig kaffe i kaffebaren

Alle vores kaffebarer har:

• Det økologiske guld-spisemærke (90-100% økologi)
• Fairtrade-certificeret kaffe
• Biodynamisk mælk fra Naturmælk
• Bio-komposterbare kaffekrus
Kaffebar baggrund

Ja tak, kontakt mig gerne!


Er du interesseret i at høre, om vi har en mobil kaffebar til dit arrangement?
Du kan gøre det på to måder - enten ved at ringe til os på 24 47 95 82 eller ved at udfylde formularen her så godt som du kan, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Vi har mere end 500 glade baristaer