Lager og logistik – barselsvikariat

Peter Larsen Kaffe LIVE søger grundet barsel en ny kollega, der kan tiltræde i barselsvikariat på ca 20-30 timer om ugen. I højsæsonen fra maj – september vil der være mulighed for fuld tid. Start 1. marts 2018. Arbejdspladsen ligger i Kolding.

Peter Larsen Kaffe LIVE er en eventafdeling, der leverer mobile kaffebarløsninger til store og små arrangementer landet over med et trebenet fokus på professionalisme, høj service og god kaffe.

Vi søger en kollega, der trives med praktik og struktur på et lager, men også har lysten til at komme ud som event-barista og møde vores kaffebar-gæster med glimt i øjet, empati og lækker kaffe.

Vi er kendt for at afholde vores events med professionalisme og styr på praktikken. Du vil blive en vigtig brik i dette mål. Enheder (kaffebarer) skal rengøres/klargøres med logisk sans, samt pakkes til næste event. Der skal holdes orden og overblik over hele LIVE’s lager.
På adressen i Kolding arbejder mange forskellige mennesker og afdelinger, som man skal samarbejde med, og man skal derfor ikke være bleg for at kunne tage fat i de relevante personer, når behovet viser sig. Vigtigt er det, at du med handlekraft og økonomi in mente kaster dig ud i diverse uforudsigelige udfordringer.

Du skal have det godt med at arbejde i en afdeling, hvor der arbejdes meget individuelt og med fælles mål for øje. Det er en afdeling, hvor det handler meget om at være løsningsorienteret og omstillingsparat. Iværksætteri præger hverdagen og omgangstonen er fri. Den gode idé og det personlige drive vægter højt.
Du skal være fremsynet og god til at planlægge din tid og dine opgaver. Der er en stor del frihed under ansvar. Fleksibiliteten går altså begge veje.

Eksempler på arbejdsopgaver:

- Udfylde pakkelister på baggrund af oplysninger fra tidligere events
- Pakke til opgaver
- Bestille Fragt (ud og hjem) samt kontakt til Danske Fragtmænd ved fejl
- Modtage og afsende gods
- Klargøre/rengøre kaffebarer og enheder
- Vedligehold og rengøring af udstyr
- Varebestilling og returvarer
- Oprydning og struktur
- Bemanding af baristaopgaver, hovedsageligt Jylland og Fyn
- Yde en god kundeservice, der giver kunderne en positiv kaffeoplevelse
- Sikre at du selv og kaffebaren udstråler vores kerneværdier (passion, kvalitet, ansvarlighed, innovation)
- Fordelingen er ca; 35 % klargøring og pakning, 25 % kontor, 20 % Ad Hoc, 20 % barista


B-kørekort og en god fysik er ufravigeligt, hvor café og/eller barista-erfaring er en fordel og BE-kørekort er ønskeligt.

Send din ansøgning til Rita Jacobsen rj@peterlarsenkaffe.dk Ansøgningsfrist: 18/2-2018