Servicetekniker med lagerfunktion i Kolding

Vi har fået behov for endnu en servicetekniker med tilhørende lagerfunktion på vores værksted for kaffemaskiner og kværne.

Funktionen som servicetekniker ligger primært på værkstedet i Kolding, men udkørende opgaver til service og reparationer vil forekomme.
Lagerfunktionen er ikke et pluklager, men et lager, hvor maskiner sendes ud, kommer retur, klargøres, repareres, pakkes, sendes ud igen eller registreres og systematisk lagerlægges.
Orden og punktlighed er derfor en utrolig vigtige faktorer for vores nye kollega.
Vi søger derfor en person med stor ordenssans og overblik. Én som kan arbejde selvstændigt og struktureret, og som er omstillingsparat i forhold til skift i sæson og særlige opgavers udfordringer.

Teknisk erfaring er en nødvendighed og dette gerne fra branchen.

Du vil blive en del af et stærkt voksende team i et hus med en fri omgangstone og hvor mange forskellige mennesker har deres gang.

Primære opgaver:

- Teknisk klargøring og reparation på værksted
- Modtage, pakke og sende kaffemaskiner m.m.
- Udkørende teknisk service.
- Lagerstyring
- Diverse opgaver i et hus der aldrig står stille

B-kørekort samt truckcertifikat er ønskeligt.

Arbejdstid kl. ca. 8-16.
Overarbejde må i perioder påregnes især i forbindelse med større arrangementer henover sommeren, hvor der må regnes med en ekstraordinær arbejdsbyrde, grundet højsæson for vores store event afdeling. Sommerferie skal derfor planlægges i fællesskab med hensyntagen til dette.

Kort ansøgning og CV sendes til job@peterlarsenkaffe.dk
Tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale.

Arbejdsstedet er:
Ambolten 33
6000 Kolding