VIDEOER

Opskrifter

Her finder du alle vores lækre opskrifter - der selvfølgelig bruger de forskellige typer kaffe vi er så stolte af her hos Peter Larsen Kaffe, lige fra instant kaffe til hele bønner. Se f.eks. hvordan du laver en lækker kaffemilkshake eller iskaffe.
Jo bedre kaffe, desto bedre resultater og smag vil du også få i sidste ende.

Kaffe for en bedre fremtid

I 2014 startede vi projektet, Kaffe for en bedre fremtid, med kooperativet, Othaya, i provinsen Nyeri i Kenya. Det er et kooperativ med ca. 15.000 farmere, som igennem årrække har været presset på afkast og indtjening. Gennem direkte handel og undervisning har det været projektets mål at sikre bønderne større afkast, bedre økonomi, mere sikkerhed og opnå en bedre kaffekvalitet.
Se med her og lær mere om projektet.

Peter Larsen kaffe LIVE

Vi elsker god kaffe. Og vi elsker at dele gode kaffeoplevelser med andre. I Peter Larsen Kaffe har vi specialiseret os i at levere friskbryggede kaffelækkerier til events og arrangementer. Vi er landsdækkende og vores professionelle og uddannede baristaer rykker ud i hele landet med friskbryggede varme og kolde specialiteter, altid tilberedt på friske, økologiske råvarer.
Se med her og mærk den gode stemning når vi er ude med kaffe til folket.

Kampagner

Hos Peter Larsen Kaffe har vi altid gang i en masse forskellige projekter - ikke mindst alle vores kampagner der kommer folket til gode. Herunder kan du se nogle af de projekter vi har gang i for at sikre dig gode kaffeoplevelser.

Knus Kræft

Tom Kristensen, Peter Larsen Kaffe og KidsAid er gået sammen om at hjælpe kræftramte børn og unge i Danmark. Igennem en række initiativer er målet at indsamle mindst én million kroner til fordel for børn og unge med kræft.i 2016 lykkedes det at indsamle 1.097.638 kr, og det beløb håber vi at overgå. Alle penge går direkte til at skabe en hverdag, der er en lille smule sjovere for kræftramte børn og deres familier.