Om Baristo Edition

Baristo Edition er udviklet i to varianter, der begge består af hele ristede bønner – desuden er bønnerne 100% arabica kaffe. 

Espresso

Baristo Edition Espresso er til dig, der vil have de bedste bønner til din fuldautomatiske kaffemaskine. Du får nemlig den bedste kop kaffe med en espressobønne, hvis du har en fuldautomatisk kaffemaskine, som kan brygge de hele bønner til den perfekte kop kaffe. 
Espresso har noter af mørk chokolade, karamelliseret sødme & en let røget eftersmag.

Vi har, sammen med vores baristaer, udviklet en riste-profil, der fremhæver de allerbedste egenskaber i espressobønnen.
Den mørke smagsfulde Espresso variant har sin oprindelse fra Syd- og Mellemamerika samt Østafrika.

Mocca Type

Baristo Edition Mocca Type er til dig, der ikke går på kompromis med smagen og de fine smagsnuancer, der kan findes i lysere ristet kaffe.

Kaffen er nænsomt ristet ud fra en profil, sammensat ved hjælp af vores barista team, der arbejder i vores mobile kaffebarer. Mocca Type har en afrundet og velbalanceret kaffe med en eftersmag af hasselnød.

Den mildere, men overordentlig velbalanceret, Mocca Type variant har sin oprindelse fra Sydamerika, Østafrika og Sydøstasien.

Rainforerst Alliance certificeret

Begge velsmagende varianter bærer Rainforest Alliance certificeringen for minimum 30% certificeret kaffe.

Rainforest Alliance arbejder for at beskytte vilde dyr og planter, og miljøet, samtidig med, at de forbedrer livskvaliteten for landbrugets samfundsgruppe.

Læs mere om Rainforest Alliance på https://www.rainforest-alliance.org/

keyboard_arrow_up