Animo OptiMe

Animo OptiMe 22

Animo OptiMe sikrer god smag og god value for money.

Kaffeautomaten er yderst fleksibel med mange tilpasningmuligheder, hvor man ikke skal gå på kompromis med funktionaliteten. OptiMe er en kompakt maskine, der brygger både en stærk espresso, en lækker kop sort kaffe samt en cappuccino med skummende, frisk mælk.

OptiMe er udstyret med en espressobrygger, der via 9,5 gram friskkværnede bønner brygger en kop kaffe på ca. 24 ml med lækker crema på toppen. Dertil laver den en flot mælkskum til de mælkebaserede drikke.

Rengøringen gøres nemt på 8-10 minutter dagligt via vejledning på skærmen. Ved manglende rengøring af friskmælkssystemet, slår dette automatisk fra, hvorefter maskinen stadig fungerer blot med instantmælk.

Maskinen er udstyret med en brugervenlig 7” skærm, hvor brugeren vælger sin ønskede drik. Omkring skærmen lyser en LED-stribe, som ved brygning blinker rødt af hensyn til svagtseende.

Det er muligt at foliere eget design på maskinens eller tilbygningsmodulernes lige side- og bagpaneler.

Maskinen skal tilsluttes fast vand, men kan køre uden afløb, da den har en spildbakke på 1 liter og en grumsbeholder, der kan rumme op til 70 kopper.

Øvrige modeller:

Animo OptiMe kan fås i flere modeller afhængig af forbrug og behov.
Mulighed for at fravælge mælkekøler og i stedet bruge pulvermælk.
Mulighed for at tilvælge betalingsmodul.

Animo OptiMe 22

Se vores øvrige udvalg 

Skræddersyet kaffeløsning

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvilken kaffeløsning, der kan dække jeres behov. I kan altid ringe til os på 86 62 67 33 eller skrive her, så kontakter en af vores konsulenter jer hurtigst muligt.

Vi behandler informationen fortroligt og sikkert! Vi sender ikke spam og videresælger ikke vores e-mail lister.

keyboard_arrow_up