UNITY 1+

MODEL UNITY 1+ ES18/BTB/MILK/IN

Unity 1+ er en fuldautomatisk kaffeautomat, der opfylder samtlige ønsker og krav. Maskinen har både en espressobrygger samt en filterbrygger, så hver kop kaffe bliver lavet efter brugerens smagsønske. Espressobryggeren bruger op til 18 gram friskkværnede bønner til, under pres, at lave en perfekt espresso med flot crema, mens filterbryggeren bruger op til 14 gram bønner til, via stempelmetoden, at brygge en optimal sort, filterkaffe.  

Ønskes en mælkebaseret kaffe, kan maskinen desuden steame mælken på forskellige måder afhængig af den valgte kaffedrik.
Derudover kan brugeren justere på både styrke og kopstørrelse, så drikken bliver præcis, som det ønskes.

Unity 1+ har en stor, brugervenlig 10” skærm, hvor brugeren intuitivt guides gennem menuen. Skærmen aktiverer automatisk strømsparetilstand ved inaktivitet. Via skærmen er det samtidig muligt digitalt at styre temperaturen i køleskabet.

Det er nemt at rengøre maskinen, da man kan rense mælkesystemet uden at fjerne mælkebeholderen.

Med sine to beholdere til instantprodukter kan man, i stedet for pulvermælk, benytte den ene til kakao og den anden til koffeinfri instantkaffe, så maskinens udvalg af drikkevarer rammer endnu bredere.

Af lækre features kan bl.a. nævnes, at maskinen har et separat varmvandsudtag, hvilket sikrer at tevandet ikke har bismag af kaffe. Den har to udløb og kan derfor servicere to kopper på en gang. Derudover er den udstyret med kopcensor, så den ikke brygger, uden der er en kop under. Dette kan dog vælges/fravælges via displayet.   

Maskinen skal tilsluttes fast vand, men har en stor spildbakke på 1 liter, hvorfor den ikke behøver være tilknyttet afløb. Dertil en stor grumsbeholder, der kan indeholde næsten 200 kopper.

Øvrige modeller:

Unity 1+ kan fås i forskellige modeller, så den kan tilpasses de enkelte behov.

MODEL UNITY 1+ ES18/BTB/MILK/IN

Se vores øvrige udvalg 

Skræddersyet kaffeløsning

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvilken kaffeløsning, der kan dække jeres behov. I kan altid ringe til os på 86 62 67 33 eller skrive her, så kontakter en af vores konsulenter jer hurtigst muligt.

Vi behandler informationen fortroligt og sikkert! Vi sender ikke spam og videresælger ikke vores e-mail lister.

keyboard_arrow_up