Wittenborg 9100

MODEL 9100 B2C + R&G + 3 IN

Høj, slank kaffeautomat med stor driftssikkerhed fra det tidligere danske brand Wittenborg.

Wittenborg 9100 fås til forskellige bønnetyper, mens sælges hos os som standard til både hele bønner og formalet kaffe, der passer til kombibryggeren. Wittenborg 9100 kan derfor både lave den stærke espresso men også filterbryg på malede bønner. Med den formalede kaffe kan maskinen hurtigt brygge filterkaffe til både kander og kopper.

Kaffeautomaten har en stor 10” touch screen, der nemt og visuelt guider brugeren gennem processen. Med ganske få tryk kan man justere både på mængde og styrke, så drikken bliver præcis som ønsket. Skærmen skifter samtidig til energisparetilstand ved inaktivitet

Af lækre features kan det nævnes, at maskinen har et separat varmvandsudtag, hvilket sikrer at tevandet ikke har bismag af kaffe. Desuden er det muligt at overføre eget design til maskinen. Både via foliering af maskinens sidepanel samt at indføre egne videoer på skærmen via USB eller WiFi.

Rengøringen klares let via rensetablet og vejledning på skærm.

Øvrige modeller:

Wittenborg 9100 fås i forskellige modeller.
Mulighed for at tilvælge underskab.
Mulighed for at tilvælge koldt vand og koldt vand med brus.

MODEL 9100 B2C + R&G + 3 IN

Se vores øvrige udvalg 

Skræddersyet kaffeløsning

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvilken kaffeløsning, der kan dække jeres behov. I kan altid ringe til os på 86 62 67 33 eller skrive her, så kontakter en af vores konsulenter jer hurtigst muligt.

Vi behandler informationen fortroligt og sikkert! Vi sender ikke spam og videresælger ikke vores e-mail lister.

keyboard_arrow_up