Opskrift

Kaffemilkshake

Den bedste milkshake i verden er selvfølgelig en kaffemilkshake - Det mener vi i hvert fald her ved Peter Larsen Kaffe. I stedet for de traditionelle chokolade- eller vaniljemilkshakes indeholder denne en lækker kaffesmag, som er supernem at lave. Nicolai Trams giver her sin opskrift på denne milkshake for voksne, den perfekte milkshake med fløjlsblød vaniljeis og lækker kaffesmag.

Hvis du elsker iskaffe eller kaffesmoothies, så vil du helt sikket også elske denne opskrift. Milkshaken er pyntet med en skøn kaffe-kakao sirup på siden af glasset, som også giver en lækker smag. Der er pyntet med flødeskum, kaffe og selvfølgelig et flot sugerør.

Nyd den sammen med dine venner eller familie, eller måske sammen med kollegaerne til fyraften?

Ingredienser

Portioner: 2

Sirup


Milkshake

Fremgangsmåde:

Sirup

  1. Kom sukker, kakaopulver, vand og instantkaffe i en gryde og kog det op. Når den koger med store bobler, er siruppen klar.

  2. Tag så dit glas og placér lidt af siruppen op ad kanterne.

Milkshake

  1. Pisk fløden til letpisket flødeskum.

  2. Opløs instantkaffen i 0,5 dl mælk og varm det op i en gryde.

  3. Fyld vaniljeis, 5 dl mælk og den opløste kaffe i blenderen og kør maskinen, til milkshaken har den ønskede konsistens.

  4. Hæld milkshaken i de siruppyntede glas og top med flødeskum og instantkaffe.

Tip:

Du kan med fordel også vælge vores koffeinfri instant, så milkshaken også kan drikkes af børn eller drikkes som en sen dessert. 

Download og print opskriften her

keyboard_arrow_up