Opskrift

Kaffe Blend

På en varm sommerdag - eller som erstatning for en dessert - er en kaffe blend bare sagen! Den kraftige kaffesmag rundes af med mælk og chokolade, mens det blendede is holder drikken kold, læskende og cremet. 

 

 

Ingredienser 

  • Espresso - fx 3 tsk espresso instant til 45 ml vand.
  • 1 dl sødmælk
  • 2 tsk rørsukker
  • Isterninger
  • Chokoladesauce

Fremgangsmåde

 

  • Lav dine espressoskud
  • Opløs rørsukkeret i espressoskudet
  • Tag din blender frem og hæld espresso, mælk og 8 isterninger i
  • Blend til det får en dejlig flydende konsistens, men ikke så meget at isterningerne er helt forsvundet.
  • Pynt dit glas med chokoladesauce langs kanten
  • Hæld kaffeblenden i glasset
  • Nydes med det samme

Du kan vælge at pynte med flødeskum og chokoladesovs på toppen. Eller måske bruge karamel hvis du mere er til det.

Du kan lave kaffen stærkere efter smag. 

 

 

keyboard_arrow_up