Opskrift
Sarah Bernhardt kager
Mangler du en lille hapser til kagebordet? Prøv disse lækre og utroligt nemme Sarah Bernhardt kager, hvor vi har givet dem et lille twist i smagen ved at tilsætte kaffe.
Ingredienser
- 1 spsk. instantkaffe - fx økologisk og Fairtrade fra Peter Larsen Kaffe
- 2 dl. piskefløde
- 60 g. mørk chokolade
- 24 makroner
- 150 g. mørk chokolade til overtræk
Fremgangsmåde
- Kom instantkaffe og fløde i en gryde og varm det op.
- Hak chokoladen fint og smelt den i flødekaffen, mens du rører rundt.
- Hæld blandingen i en skål og sæt den på køl i 1-2 timer.
- Læg makronerne på et stykke bagepapir. Pisk kaffecremen stiv og kom den i en sprøjtepose.
- Sæt toppe af kaffecremen på hver af makronerne.
- Sæt dem på fys.
- Efter 15 minutter smelter du overtrækschokoladen.
- Tag dine toppede makroner ud af fryseren og dyp dem i chokoladen.
- Sæt dem til tørring på et stykke bagepapir.
- Pynt eventuelt med lidt krymmel.
Nyd dem med en kop friskbrygget kaffe.