Opskrift

Sarah Bernhardt kager

Mangler du en lille hapser til kagebordet? Prøv disse lækre og utroligt nemme Sarah Bernhardt kager, hvor vi har givet dem et lille twist i smagen ved at tilsætte kaffe. 

Ingredienser

  • 1 spsk. instantkaffe - fx økologisk og Fairtrade fra Peter Larsen Kaffe
  • 2 dl. piskefløde
  • 60 g. mørk chokolade
  • 24 makroner
  • 150 g. mørk chokolade til overtræk

Fremgangsmåde

  • ​​Kom instantkaffe og fløde i en gryde og varm det op.
  • Hak chokoladen fint og smelt den i flødekaffen, mens du rører rundt.
  • Hæld blandingen i en skål og sæt den på køl i 1-2 timer.
  • Læg makronerne på et stykke bagepapir. Pisk kaffecremen stiv og kom den i en sprøjtepose.
  • Sæt toppe af kaffecremen på hver af makronerne.
  • Sæt dem på fys.
  • Efter 15 minutter smelter du overtrækschokoladen.
  • Tag dine toppede makroner ud af fryseren og dyp dem i chokoladen.
  • Sæt dem til tørring på et stykke bagepapir.
  • Pynt eventuelt med lidt krymmel.


Nyd dem med en kop friskbrygget kaffe.

keyboard_arrow_up