SAECO ROYAL BLACK OCS

Saeco Royal Black OCS er en ny og lækker fuldautomatisk espressomaskine, som nemt brygger en lækker espresso, americano og kaffe samt har separat varmt vand til te. 

Saeco Royal Black er velegnet til hjemmekontoret, de mindre erhverv, receptioner, frisørsaloner, butikker og naturligvis også i private hjem, hvor den daglige bryggekapacitet er ca. 30 kopper, hvilket svarer til 5-10 personer. Maskinen er udstyret med 2,5L vandtank og 600g bønnebeholder til dine yndlings slags kaffebønner. 

Brugervenligheden er super god og du får en maskine i et stilrent design som er udstyret med professionelle og funktionelle komponenter, således du er sikret en høj ydeevne og stor drift sikkerhed. 

Displayet er desuden fremstillet med photorealistiske ikoner, som gør det nemt for dig at vælge din ønskede kaffedrik. Derudover kan maskinen fremstille Americano og er udstyret med separat vandudtag, så du nemt kan lave varmt vand til te. 

Royal Black er udstyret med en bryggeenhed fremstillet med professionelle, stålkoniske knive. Knivene er slidstærke og garanterer, at din kaffe bliver brygget til perfektion hver gang. Kaffedispenseren kan desuden indstilles i forskellige højder fra 75 - 160mm, og maskinen kan dermed nemt justeres efter størrelsen på din kop. 

Med en maskine fra Saeco er vedligeholdelsen nemt og simpelt, og bryggeenheden kan derfor nemt tages ud og vaskes af. Ligeledes er afkalkning og rengøring af bryggeenheden gjort nemt og brugervenligt, hvor du får en step for step guide. 

CQube EVO Model MF13

Se vores øvrige udvalg 

Skræddersyet kaffeløsning

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvilken kaffeløsning, der kan dække jeres behov. I kan altid ringe til os på 86 62 67 33 eller skrive her, så kontakter en af vores konsulenter jer hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up