ERHVERV

Kaffeløsning til kontoret

På de danske kontorer bliver kaffemaskinen hurtigt et naturligt samlingspunkt, hvor der bliver udvekslet viden, ideer og smalltalk. Ifølge Epinion er (god) kaffe et af de mest eftertragtede personalegode rundt på de danske kontorer. Og spørger man forskere, gør god kaffe arbejdspladsen bedre, fordi kaffepausen giver medarbejderne mulighed for at restituere og møde kollegaerne til socialt samvær i et hektisk arbejdsliv. 

Der er mere end blot de gode grunde til at investere i en god kaffeløsning til kontoret. Men hvilken kaffeløsning skal I vælge? Det kommer blandt andet an på, hvor mange kopper I (og jeres gæster) drikker, hvilke smagsvarianter I kunne tænke jer, samt hvordan I vægter bæredygtighed og convenience.

Her på siden kan I blive klogere på populære kaffemaskiner til kontorer.

I er også altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige kaffeløsning til jer.

Kontakt

Hvorfor vælge kontorkaffe fra Peter Larsen Kaffe?

Vores passion er kaffe, og vi fokuserer på god smag og bæredygtighed. Vi har landets største sortiment af økologisk kaffe og i 2021 skal alt vores kaffe være certificeret. 

Vi kan tilbyde en lang række forskellige kaffeprodukter, kaffeautomater og kaffemaskiner til dit kontor. Alt fra den klassiske filterkaffe til den avancerede espressomaskine og fuldautomatiske kaffeautomater til både malede og hele bønner, der også kan lave te og kakao.

Driftssikre kaffeløsninger er essentielle. Derfor tilbyder vi regelmæssige servicetjek og smagskontrol af jeres maskiner. Skulle uheldet være ude, får I kun besøg af teknikere, der er specialister i netop jeres kaffemaskine - de er samtidig uddannet i at smage på kaffen og kører ikke før alt fungerer.

Tilsammen betyder det, at vi kan skræddersy en kaffeløsning, der passer præcist til jeres behov og specifikke ønsker. Uanset om I leder efter en god hverdagskaffe eller en mere eksklusiv løsning.

Kontakt os for at høre mere

mennesker der sidder ved et bord med kaffe og diskuterer

Hvorfor vælge kontorkaffe fra Peter Larsen Kaffe?

Vores passion er kaffe, og vi fokuserer på god smag og bæredygtighed. Vi har landets største sortiment af økologisk kaffe og i 2021 er alle vores produkter certificeret. I kan få kaffen leveret i smarte portionsposer, så I er sikre på korrekt dossering. I får kun besøg af teknikere, der er specialister i netop jeres kaffemaskine - de er samtidig uddannet i at smage på kaffen og kører ikke før alt fungerer.

Tilsammen betyder det, at vi kan skræddersy en kaffeløsning, der passer præcist til jeres behov og specifikke ønsker. Uanset om I leder efter en god hverdagskaffe eller en mere eksklusiv løsning.

Kontakt os for at høre mere

Kaffe og kaffemaskiner til alle typer kontorer

Vi kan tilbyde en lang række forskellige kaffebønner, kaffeautomater og kaffemaskiner til dit kontor. Alt fra den klassiske filterkaffe til den avancerede espresso-maskine og fuldautomatiske kaffeautomater til både malede og hele bønner, der også kan lave te og kakao.

Her på siden finder I de meste populære maskiner til kontorer. Via linket kan I se hele vores maskinsortiment. 

Se alle vores kaffemaskiner

Skræddersyet kaffeløsning til kontoret

For at I får den kaffeløsning, som passer bedst til jeres behov, vil vi gerne tage en uforpligtende snak med jer, hvor vi taler om:

- Kaffeønsker
- Krav til kaffemaskinens kunnen 
- Ønsker og krav til bæredygtighed
- Individuelle faktorer

I kan altid ringe til os på 86 62 67 33 eller skrive her, så kontakter en af vores konsulenter jer hurtigst muligt.

Vi behandler informationen fortroligt og sikkert! Vi sender ikke spam og videresælger ikke vores e-mail lister.

Knus kræft

Vi er gået sammen med Tom Kristensen og KidsAid om at hjælpe kræftramte børn og unge i Danmark.

Se mere om projektet

Book en kaffebar

Få kaffeforkælelse til jeres næste firmabegivenhed - en fest for medarbejderne eller til glæde for kunderne. Med et af Danmarks største og bedste barista teams, rykker vi ud i hele landet.

Se mere

keyboard_arrow_up