Peter Larsen Special

JERES LEVERANDØR OG SAMARBEJDSPARTNER

Vi importerer udvalgte kaffer og teer, som vi forarbejder i forskellig grad og udvælger til kvalitetsstemplet Peter Larsen Special.

Peter Larsen Special er et sortiment baseret på nøjsom udvælgelse og høj kvalitet. Med udgangspunkt i det traditionelle håndværk på mikroristeriet, dyrker vi kaffens smag og oplevelse. 

peter larsen special logo

Mikroristede bønner

Mikroristeriet hos Peter Larsen Kaffe er en del af vores velkendte og velduftende risteri i Viborg.

Sortimentet er skabt på et fundament af nøjsom udvælgelse, høj kvalitet og et æstetisk og enkelt udtryk, der sætter en streg under den helt særlige kaffeoplevelse du får med disse helbønner.

Alle helbønner i denne kategori er nøje udvalgt og ristet nænsomt af ristemester Winston Rose jr. På mikroristeriet tager vi tempoet helt ned. Med slowroast kræser vi om det traditionelle håndværk, hvor kaffens smagsnuancer, dufte og oplevelser dyrkes i stor stil.

Se hele sortimentet her

Husets Kaffe

Tilbyd jeres kunder slowroastede kvalitetsbønner i jeres egen emballage med jeres branding og logo.
Skab en troffast kundeskare med "Husets Kaffe" lavet på bønner af højeste kvalitet ristet af ristemester John Pedersen i Viborg.

Se mere her

Aromakaffe

Vores aromakaffe er 100% Arabica kaffe fra Colombia, der er tilsat smagsgivere, som giver et twist til den gode kaffesmag.

Se hele sortimentet her

Løs te

Vi tilbyder et sortiment af klassiske teer, aromatiseret sort og grøn te, rooibos, urtete og frugtte i løs vægt fra hele verden. For os er det vigtigt, at kvaliteten både kan smages og duftes. 

Se hele sortimentet her

Følg kaffens rejse på mikroristeriet i Viborg

Når de grønne kaffebønner kommer til vores lager i Viborg, bliver de ristet og håndpakket af ristemester Winston Rose, som med stor ekspertise og nyeste teknologi overvåger hele rejsen. Winston eksperimenterer jævnligt med nye risteprofiler og opskrifter, så vi altid kan tilbyde den mest velsmagende kaffe. 

Se her en video af kaffebønnernes rejse på mikroristeriet:

Kontakt

Er I interesseret i at vide, hvad vi kan gøre for jer og jeres butik? I er mere end velkommen til at kontakte os igennem formularen nedenfor eller ved at ringe direkte på 86 62 67 33.

keyboard_arrow_up