En tår kaffe som kaffe skal smage
Hvordan smager kaffe? Feinschmeckerne vil begynde at tale om florale noter og fyldighed i koppen. For mange af os andre er kaffe noget, der ganske enkelt bare smage godt uden at der behøver være så mange dikkedarer i det. I vores sortiment får du den mest klassiske kaffeoplevelse i poserne med den formalede kaffe, og uanset hvilken variant du vælger, er de alle certificeret med enten økologi-, Rainforest Alliance og/eller Fairtrade.
Hæld kaffen i filteret og nyd livet. Sværere er det ikke.
Blanding 95
Vil du også drikke landets mest populære økologiske formalede kaffe? Så er du kommet til det helt rette produkt. Højlandskaffe i denne Blanding 95 kommer fra Syd- og Mellemakerika og ristes nænsomt. Dette giver en dejlig aroma og smagsoplevelsen karakteriseres ved frisk, frugtagtig syrlighed og en lang behagelig eftersmag.
Blanding 66
Det er en af mest bryggede kaffer i kongeriget. Størstedelen er blandingen er Arabica, mens en andel Robusta giver kaffen sin karakteristiske styrke. Er fra 2020 certificeret Rainforest Alliance, som sikrer bæredygtig udvikling i lokalområderne.
Blanding 72
Så bliver næsten ikke mere klassisk. Den røde Blanding 72 smager af alt det en traditionel mellemristet kaffe skal smage af.
100% Arabica kaffe og certificeret med Rainforest Alliance.
Blanding 10
Endnu et økologisk hit! En traditionel, velafbalanceret kaffe som giver en dejlig smagsoplevelse med en blød, let og fin syrlighed. Eftersmagen er blød og rund med en behagelig tørhed.
100% Arabica kaffe og økologisk.
Blanding 26
Denne kaffe er måske en smule overset i forhold til, hvor god den faktisk er. En let og mørkristet kaffe, rig på aroma, med let sødme og markant fyldighed. Formalingsgraden er grov og egner sig derfor bedst til stempelkande kaffe. Blandingen består af Rainforest Alliance certificeret kaffe fra Sydamerika og Østafrika.
Blanding 99
For nogen er koffein den lille opkvikker, der sætter dagen i gang. For andre er det irritiationsmomentet, der forsinker nattesøvnen. Til sidstnævnte har vi skabt denne blanding, hvor 99,9% af koffeinen er trukket ud. Blød og fyldig kaffe af bønner fra Andesbjergenes skråninger i Colombia. Koffeinen fjernes ved hjælp af almindelig kuldioxid CO2, under højtryk. Der anvendes ingen kemikalier.
Circular Coffee Community
I Circular Coffee Community arbejder vi sammen med farmere, forskere, forbrugere og andre virksomheder for at udnytte kaffens fulde potentiale og eliminere spild.
Du kan være med til at gøre en forskel ved at tænke og forbruge cirkulært.
Vi er på en grøn mission
Når du køber vores kaffe, er du en del af den grønne omstilling. Det gælder både kaffeposerne og indholdet.
100% certificeret kaffe i 2021
100% genanvendelige emballager i 2025
100% vedvarende eller genanvendte materialer i vores emballager i 2030