EVO MF04

CQube EVO Model MF04

EVO MF04 er en innovation inden for friskbrygmaskiner, da den brygger med vakuumsug frem for pres på stempelmetoden. På den måde tilføres ekstra ilt til den bryggede kaffe, hvilket giver en større smagsoplevelse af de malede bønner.

Maskinen er yderst fleksibel, med mulighed for justering af alle processer i brygningen, hvilket garanterer den mest optimale udnyttelse af kaffens smag og aroma. Resultatet er en perfekt kop sort kaffe, hver gang.

Med sine fire beholdere til instantprodukter kan man med fordel bruge den ene til koffeinfri instantkaffe, så maskinens udvalg af drikkevarer rammer endnu bredere.

EVO MF04 er opført i et strømlinet design med en brugervenlig 8” touchskærm, der guider brugeren gennem udvalget af drikkevarer. Det er samtidig muligt at indlægge egne videoer, billeder og infografikker på skærmen.

Rengøringen klares nemt via en vejledning på skærmen.

Øvrige modeller:

EVO MF04 kan fås med koldt vand eller koldt vand og brus.
Maskinen kan også fås med underskab, så den kan stå frit. 

CQube EVO Model MF04

Se vores øvrige udvalg 

Skræddersyet kaffeløsning

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvilken kaffeløsning, der kan dække jeres behov. I kan altid ringe til os på 86 62 67 33 eller skrive her, så kontakter en af vores konsulenter jer hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up