Mega Gold

Mega Gold A

Brugervenlig og hurtig filterbrygger, der brygger direkte i medfølgende 2,5 liters termobeholder. Mega Gold har det nye og innovative Thermokinetic, som sikrer at vandets temperatur holdes mellem 94-96 grader, så kaffen ikke skoldes. På den måde bevarer kaffen sin gode smag og aroma i lang tid.

Den mobile termobeholder er med taphane og fungerer som serveringsstation, der kan placeres i mange sammenhænge.

Maskinen er med automatisk vandpåfyldning, så den altid kan stå klar til brygning. Ved behov kan vandtilslutningen frakobles, så maskinen skal påfyldes manuelt. På den måde kan den tages med til messer eller andre steder uden mulighed for fast vand.

For at sikre en konstant korrekt dossering af kaffe kan der vælges mellem to muligheder: portionsposer med formalet kaffe eller Original Kværn til hele bønner. Mega Golds filterholder passer i Original Kværn, hvor de friskkværnede bønner ryger direkte ned i filteret, klar til brug.

Øvrige modeller:

Mega Gold fås med både manuel og automatisk vandpåfyldning.
Mulighed for at tilvælge flere termobeholdere samt displaylåg til branding.

Mega Gold A

Se vores øvrige udvalg 

Skræddersyet kaffeløsning

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvilken kaffeløsning, der kan dække jeres behov. I kan altid ringe til os på 86 62 67 33 eller skrive her, så kontakter en af vores konsulenter jer hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up