Tower

Tower bryganlæg

Robust og driftssikkert bryganlæg, der hurtigt kan brygge 10 liter kaffe. Maskinen brygger direkte ned i de medfølgende 5 liters termobeholdere, som holder kaffen varm og klar til brug.

Termobeholderne er mobile og med taphane, så de også bruges som serveringsstationer. Det sikrer en nem håndtering af kaffeserveringen.

Bryganlægget er bygget til stort forbrug og hurtig håndtering. For en konstant korrekte dossering af kaffe kan der vælges mellem to muligheder: portionsposer med formalet kaffe eller at bruge Original Kværn til hele bønner. Towerets filterholdere passer i denne kværn, hvor de friskkværnede bønner ryger direkte ned i filteret, klar til brug.
Derudover er Tower med automatisk vandpåfyldning, som sikrer den altid kan stå klar til at brygge.

Maskinen kan brygge i både en eller begge beholdere samt helt og halvt fyldt. På den måde opnås større fleksibilitet og for meget spild undgås. Udover kaffe kan der samtidig tappes tevand fra anlæggets taphane.

Bryganlægget er testet af European Coffee Brewing Center (ECBC), der garanterer, at maskinen brygger med den korrekte gennemløbstid og temperatur for den optimale kop kaffe.

 

Øvrige modeller:

Mulighed for at tilvælge flere termobeholdere samt displaylåg til branding.

Tower fås også i modellen Single Tower, hvor der kun brygges i én termobeholder. 

Tower bryganlæg

Se vores øvrige udvalg 

Skræddersyet kaffeløsning

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvilken kaffeløsning, der kan dække jeres behov. I kan altid ringe til os på 86 62 67 33 eller skrive her, så kontakter en af vores konsulenter jer hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up