Expobar Diamant Pro

Expobar Diamant Pro 2GR Multi Boiler

Stilren og robust espressomaskine, der imødekommer baristaers højeste krav til både teknik og justeringsmuligheder.

Trods de mange features er Expobar Diamant Pro meget brugervenlig med nem digital styring af vand og temperatur i touch displayet, samt store trykknapper, der starter den ønskede brygning.

Maskinen er udstyret med to steamerarme, der både kan autosteame og bruges manuelt. På den måde sikres en perfekt mælk, uanset om man er øvet barista eller nybegynder.

Baristaens arbejde er gjort mere hensigtsmæssig, ved at bryghovederne både er godt oplyste og har egne displays, der viser vandets gennemløbshastighed. På den måde er det muligt at kontrollere brygningens essentielle fase.

Expobar Diamant Pro er en multi boiler og har derfor flere tanke til vand. Hovedtanken indeholder 11,5 liter og supporterer de to mindre tanke, der bruges til hhv. damp og brygning. På den måde sikres stabil temperatur og tryk under brygning. Fra hovedtanken er det muligt at tappe tevand, som samtidig kan indstilles i temperatur, så teen ikke skoldes.

Rengøringen foregår automatisk og aktiveres ved et enkelt tryk.

Har man flere maskiner og ønsker samme kaffeopskrifter og -indstillinger, kan disse indlæses via usb.

Øvrige modeller:

Exporbar Diamant Pro fås også med tre grupper og uden multi boiler-effekt. 

Expobar Diamant Pro espressoanlæg

Se vores øvrige udvalg 

Skræddersyet kaffeløsning

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvilken kaffeløsning, der kan dække jeres behov. I kan altid ringe til os på 86 62 67 33 eller skrive her, så kontakter en af vores konsulenter jer hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up