ONYX Pro

ONYX Pro 2 grps.

ONYX Pro er en stilren og intuitiv espressomaskine, der hjælper baristaen gennem hele brygningsforløbet.
Touchskærmen er hjertet, hvorfra alle indstiller kan justeres. Her vises samtidig gennemløbstiden. Selve brygningen foregår via simple trykknapper, og maskinen er udstyret med baristalys under bryghovederne.

Espressomaskinen er udstyret med to steamerarme, der både kan autosteame og bruges manuelt. På den måde sikres en perfekt mælk, uanset om man er øvet barista eller nybegynder.

Der er mulighed for at justere vandets temperatur i bryghovedet og dermed eksperimentere med kafferesultatet. Maskinen kan desuden brygge med præ-infusion, hvor en smule vand løber gennem kaffen, inden den udsættes for 9 bars tryk og den endelige brygning.

ONYX Pro er en multi boiler og har derfor flere tanke til vand. Hovedtanken indeholder 11,5 liter og supporterer de to mindre tanke, der bruges til hhv. damp og brygning. På den måde sikres en stabil temperatur og tryk under brygning.

Maskinen rengøres automatisk og aktiveres ved et enkelt tryk.

Der er muligt at sætte sit eget design på maskinen. Sidepanelerne er nemt aftagelige og plane, som kan folieres efter virksomhedens designønske. Maskinen har desuden LED-lys på både bagside og sidepaneler, hvor lyseffekten kan bruges i f.eks. et logo.  

Øvrige modeller:

ONYX Pro fås også med tre grupper.

ONYX Pro 2 grps

Se vores øvrige udvalg 

Skræddersyet kaffeløsning

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvilken kaffeløsning, der kan dække jeres behov. I kan altid ringe til os på 86 62 67 33 eller skrive her, så kontakter en af vores konsulenter jer hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up