Begyndelsen på en ny æra

Har du nogensinde tænkt på, hvor din kaffe kommer fra? Hvem der har dyrket den? Hvor den er blevet dyrket? Og hvilken pris farmeren har fået for sin kaffe?

Med Era of We er der skabt en handelsplatform, hvor farmeren selv bestemmer mængde og pris på sine kaffebønner.

Det lyder måske som en selvfølge, men det er faktisk ikke tilfældet. Ofte er der fordyrende mellemled involveret i kaffehandel, og det er ikke til farmerens fordel.

Era of We giver farmeren mulighed for selv at sætte pris på sine varer og ord på sine bønner. 

Hvad er Era of We?

Era of We er verdens første end-to-end løsning, der vil genopfinde kaffeforsygningskæden og flytte værdien i kaffebrands tilbage til kaffebønder og forbrugere. Era of We stræber efter at forandre økonomien i forsygningskæden til det bedre og invistere i at kaffen også smager bedre, når man kan stole på at den er havnet i koppen på en ordenlig måde.

Med andre ord er Era of We's vision at demokratisere kaffeinudstrien for at skabe forudsætningerne for en mere retfærdig og bæredygtig forretningsmodel i kaffeindustrien.

"De komplicerede strukturer i kaffehandlen gør, at kaffebønderne ofte står uden mulighed for at forhandle om prisen på deres produkter. Og de mange fordyrende mellemled gør, at de i forvejen får en forsvindende lille del af fortjenesten. Samtidig står vi overfor en kæmpe generationsudfordring, som kan udløse en global forsygningsmangel på kaffe. Og så kan vi ikke længere få den kvalitetskaffem vi er vant til."

- Lars Aaen Thøgersen, Kommunikation- og Udviklingschef hos Peter Larsen Kaffe

Mød kaffefarmeren

Når du scanner QR-koden på en kaffe, der er handlet gennem Era of We, kan du spore og gå på opdagelse i kaffens værdikæde fra bønne til kop.

LÆS MERE OG OPLEV DEN NYE PLATFORM

keyboard_arrow_up