Ansvarlighed

KNUS KRÆFT

Der er ikke noget godt at sige om kræft, og selvom gradbøjninger måske ikke hører til her, så er der slet ikke noget godt at sige om kræft, der rammer børn og unge.

Vi har haft kræften inde på livet blandt folk, der er tæt på vores virksomhed, og vi ønskede at gøre noget, der kunne mærkes bare en lille smule af dem, der rammes. 

Vi har en god ven af huset, der hedder Tom Kristensen. Han er tidligere racerkører og 9x Le Mans vinder, men han er også et helt almindeligt menneske, der har haft kræften tæt på familien ligesom som os.

Sammen besluttede vi derfor at se på, hvad vi ved fælles indsats kunne gøre for at skabe en hverdag, der er bare en lille smule sjovere for kræftramte børn og deres familier. Initiativet kom til at hedde Knus Kræft. 

Knus Kræft består af mere end en kaffevirksomhed og en tidligere racerkører.
Det er ikke mindst vores partner KidsAid, der er den udførende part, og hvis primære formål er at skabe trivsel, håb og glæde.

 

Barn i bil med Tom Kristensen

Tre personer på en bænk

Dreng, der ser glad ud

Støttearrangementer

I september 2021 førte Youtuber Anna Briand 1.500 gæster, herunder ca. 200 kræftramte og andre alvorligt syge børn og deres familier, gennem en aften med musikoplevelser fra Malte Ebert og Lord Siva. Den efterfølgende dag åbnede Tinghallen i Viborg op for 750 gæster til den fuldstændig udsolgt gallaaften. Det var en aften med sublim underholdning og ikke mindst et rekordbeløb indsamlet på 5.947.873 kr.

Den 9. april 2022, inviterer vi til Stjernepadel. Her kommer deltagere til at spille sammen med tidligere sportsfolk fra fodbold-, håndbold- og badmintonlandshold samt kendte musik og TV-profiler, for at samle penge ind til Knus Kræft.

 Læs mere om Stjernepadel her

Det er pengene gået til

Knus Kræft har indtil videre samlet næsten 10 mio. kr. ind.

Pengene er gået til mange unikke oplevelser til sygdomsramte børn og unge. Eksempelvis sommerferieaktiviteter i Lalandia, Tivoli og Zoo. Derudover har pengene muliggjort Familierummene ’Viborg’ og ’Hobro’ på Trygfondens Familiehus i Skejby. Sideløbende har vi opfyldt børns individuelle ønsker med alt fra iPads til weekendophold – det som lige netop det enkelte barn og familie har brug for i deres situation.

På Skejby Sygehus er Rumm1 etableret. Det har haft stor betydning for børnene, og derfor ønsker vi fremadrettet at kunne bidrage i endnu større grad. Derfor er det besluttet, at nogle af de mange penge vi har indsamlet, skal gå til at bygge et KidsAid-hus i samarbejde med HusCompagniet. 

 

keyboard_arrow_up