keyboard_arrow_down

Ansvarlighed

KNUS KRÆFT

Der er ikke noget godt at sige om kræft, og selvom gradbøjninger måske ikke hører til her, så er der slet ikke noget godt at sige om kræft, der rammer børn og unge.

Vi har haft kræften inde på livet blandt folk, der er tæt på vores virksomhed, og vi ønskede at gøre noget, der kunne mærkes bare en lille smule af dem, der rammes. 

Vi har en god ven af huset, der hedder Tom Kristensen. Han er tidligere racerkører og 9x Le Mans vinder, men han er også et helt almindeligt menneske, der har haft kræften tæt på familien ligesom som os.

Sammen besluttede vi derfor at se på, hvad vi ved fælles indsats kunne gøre for at skabe en hverdag, der er bare en lille smule sjovere for kræftramte børn og deres familier. Initiativet kom til at hedde Knus Kræft. 

Knus Kræft består af mere end en kaffevirksomhed og en tidligere racerkører.
Det er ikke mindst vores partner KidsAid, der er den udførende part, og hvis primære formål er at skabe trivsel, håb og glæde.

Læs mere om KidsAid

 

Det er pengene gået til

Knus Kræft har indtil videre samlet næsten 10 mio. kr. ind.

Pengene er gået til mange unikke oplevelser til sygdomsramte børn og unge. Her er et indblik i nogle af de mange underholdende arrangementer.

NYRENOVEREDE SENGESTUER & OPHOLDSRUM PÅ VIBORG REGIONSHOSPITAL

I august 2023 havde vi fornøjelsen af at indvie to nyerenoverede sengestuer samt et opholdsrum til Regionshospitalet Viborg. Arkitekten Marianne Mellembakken hjalp til med designet af rummene. 

MY GARAGE

I 2022 arrangerede Knus Kræft et børneevent på MY GARAGE. Udover at se de flotte og hurtige biler, havde børnene også mulighed for en tur i en racerbils-simulator. Blæst spillede op til dans og vigtigst af alt, var der vidunderligt samvær og der blev skabt minder for livet.

Rumm1

Børn og Unge 1 afdelingen på Aarhus Universitetshospital fejrede i år 5 års fødselsdag. Knus Kræft donerede tilbage i 2016 1,1 million kr. til opbygning af et ungerum, som de unge har kaldt Rumm1. Det er blevet et åndehul for de kræftindlagte unge, hvor de kan få et afbræk og få en følelse af at være på deres eget værelse - langt fra hospitalet.

Vil du være med?

Der er altid plads til at udvide styrken i kampen mod kræft. Vi kan aldrig få hænder nok i den gode sags tjeneste. 

Vil du være med til at skabe oplevelser for syge- og kræftramte børn? 

Send en mail til KidsAid

keyboard_arrow_up