CSR-prisen 2022

Vi er utrolig stolte!

På års træffet til Mærkevareleverandører MLDK CSR-prisen d. 9. juni 2022, faldt stemmerne på Peter Larsen Kaffe. Gennem mange år har vi arbejdet hen imod et 100 % certificeret sortiment, men dette er blot et skridt i den rigtige retning. Vi vil mere!

CSR-prisen uddeles af Mærkevareleverandører MLDK og gives til den mærkevareleverandør som på sin vis, har vist nye veje hvad angår reducering af miljø- og klimabelastning indenfor dagligvarer. Dette kan bl.a. være produktionsløsninger såsom lanceringen af et produkt, ny emballage eller andre ydelser. 

Gældende for prisen er, at man er nytænkende og aktivt forholder sig til den enkelte forbrugers sundhed. Det er her vigtig at have in mente at mindre, men effektfulde initiativer, også tages i betragtning hvad angår nominering.

Læs mere

En milepæl er nået, men det er slet ikke nok

Næste mål på dagsordenen er at være 100 % cirkulære og genererer nul spild i 2030. Målet er ambitiøst og der er lagt en strategisk plan, men vi kan ikke gøre det alene. Vi har derfor skabt Circular Coffee Community, hvor vi gennem samarbejde med vores partnere fortsat vil arbejde på at forandre og udvikle cirkulære løsninger i kaffebranchen. 

keyboard_arrow_up