Ansvarlighed / NEXT GENERATION COFFEE

Next Generation Coffee: Colombia

“Being a young coffee grower means give future to the coffee and avoid that the coffee industry disappear in my county and in my municipality.”

— Emilio Valdez González, 32, Antioquia, Colombia

Colombia er et land med et god ry når det kommer til kaffe. Dog, med en gennemsnitlig alder af 57 år for kaffe farmere, deler Colombia udfordringen om at få den næste generation til at se en positiv fremtid i kaffe farming.

Vores aktiviteter er lokaliseret i Antioquia regionen i den nordvestlige del af Colombia. De involverer farmere mellem aldrene af 15 og 30 år, som bor i landsdistrikterne, og som er interesseret i at drive en kaffe voksende virksomhed, men som blive nødt til at forlade eller forblive under ukendte vilkår uden støtte.

Vores fokus er på at udvikle sociale, iværksættende og landbrugsmæssige færdigheder, så vel som bæredygtig kaffe farming, med optimal brug af ressourcer, forøget kvalitet og produktivitet.

I Colombia arbejder vi sammen med the Colombian Coffee Growers federation (FNC).

Gennem vores Next Generation Coffee projekt, har vi hjulpet utallige kaffebonder. To af dem var, respektivt, Emilio og Ana-Maria.

Löfbergs ejere tog til Colombia for at møde de to kaffebonder, for at se hvad de havde formået at udrette med hjælpen fra Next Generation Coffee, og høre lidt til deres historie. 

Læs deres historie herunder.

keyboard_arrow_up