Ansvarlighed / NEXT GENERATION COFFEE

Next Generation Coffee: Tanzania

“Mine mål I livet er at forøge kaffe produktionen til tre tons pr år. Jeg håber at kunne få børn i bedre skoler og renovere mit hus samt købe redskaber, som kan gøre mine aktiviteter som kaffebonde nemmere.”

– Aman Msafiri, 27, Mbeya, Tanzania

Kaffe farming bidrager betydeligt til den nationale økonomi i Tanzania. Dog er kaffesektoren hovedsagligt domineret af ældre farmere, som udgør den største proportion af kaffe producenter i landet.

Kaffesektoren mangler adgang til afgørende ydelser, som landbrugsbidrag, finansieringsmuligheder og assistance med marketing og kommercialisering, som leder til at mindre unge er interesseret i at blive kaffe farmer. Her fokuserer vi på aspekter, såsom organisatorisk- og forretningsudvikling, marketing og serviceydelse, klimasmart landbrug og ligestilling – som styrker mulighederne for den næste generations farmere.

I Tanzania fokuserer vi på vores anstrengelser gennem International Coffee Partners, en non-profit organisation, som vi var med til at grundlægge i 2001.

Gennem vores Next Generation Coffee projekt, har vi hjulpet utallige kaffebonder. To af dem var, Emanuel og Jeni.

Löfbergs ejere tog til Tanzania for at møde de to kaffebonder, for at se hvad de havde formået at udrette med hjælpen fra Next Generation Coffee, og høre lidt til deres historie. 

Læs deres historie herunder.

keyboard_arrow_up