ERHVERV

Kaffeløsning til café & restaurant

Flere og flere danskere tager på café og restaurant, hvor de ofte nyder en god kop kaffe. I 2017 var der over 120 millioner gæster på danske cafeer og restauranter. Og de kaffedrikkende gæster er blevet mere nysgerrige på kaffe end tidligere. Derfor er det vigtigt, at I både kan tilbyde en lækker kop kaffe men også har opdateret viden om kaffe, så jeres gæster kommer igen.

Mange cafeer og restauranter serverer både filterkaffe og espressobaserede mælkedrikke, der sætter lidt større krav til baristaen. Den største hjælp bag baren er en driftssikker kaffemaskine og uddannelse af jeres personale. Med vores dygtige teknikere og undervisere tilbyder vi hele det fundament I har brug for, for at kunne servere den kop kaffe og kaffeviden jeres gæster kommer tilbage efter. 

Her på siden kan I blive klogere på vores populære kaffeløsninger til café og restaurant.

I er også altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige kaffeløsning til jer.

Kontakt

Hvorfor vælge Peter Larsen Kaffe som kaffepartner?

Vores passion er kaffe, og vi fokuserer på god smag og bæredygtighed. Vi har allerede landets største sortiment af økologisk kaffe og i 2021 skal alt vores kaffe være certificeret.

Men kaffen bliver først rigtig velsmagende, når bønnerne er brygget på en god kaffemaskine, der kører sikkert. Derfor tilbyder vi en driftsikkerløsning, hvor vi udfører service på kaffemaskinen, og skulle den gå i stå, I får kun besøg af teknikere, der er specialister i netop jeres kaffemaskine - de er samtidig uddannet i at smage på kaffen og kører ikke før alt fungerer.

mand, der sidder ved et bord med en kop kaffe

Kaffekurser

Bliv meget klogere på kaffens mange facetter med fx et baristakursus, hvor I kan lære at lave en perfekt espressobaseret mælkedrik, et kursus i sensorik - altså kaffens smagsunivers gennem cupping - eller lære om kaffebrygningens essentielle elementer. På den måde bliver I og jeres medarbejdere klædt på til både at lave og fortælle om den kaffe, I serverer.

Se alle vores kaffekurser

barista der laver latteart

Kaffe og kaffemaskiner til jeres behov

Vi kan tilbyde en lang række forskellige kaffeløsninger, så I kan få den kombination, der bedst passer til jeres størrelse.
I kan vælge alt fra den avancerede espresso-maskine til den fuldautomatiske kaffeautomat, der både kværner bønner og steamer frisk mælk. 

Se hele vores maskinudvalg her Se et udvalg af vores kaffeprodukter her

Populære espressoanlæg

Med et espressoanlæg i baren kan I lave alverdens kaffe og drinks til jeres gæster. Jeres baristaer kan fremtrylle både varme espressobaserede kaffer, en klassisk irsk kaffe eller eksperimentere med espresso i jeres drinks. 

Populære automater til hele bønner og frisk mælk

Med en fuldautomatisk kaffeautomat sikrer I jer, at I eller jeres gæster nemt og hurtigt kan skænke sig alt fra en caffe latte til kakao og en kop sort kaffe.
Med friskkværnede bønner og frisk mælk kan gæsten være sin egen barista.

Populære filterbryggere

Under spidsbelastninger kan det være godt med et bryganlæg, der hurtigt kan brygge mange liter filterkaffe. Vores kaffeløsninger sikrer jer hurtig bryggehastighed uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. 

Skræddersyet kaffeløsning til jer

For at I får den kaffeløsning, som passer bedst til jeres behov, vil vi gerne tage en uforpligtende snak med jer, hvor vi gennemgår: 

- Kaffeønsker
- Krav til kaffemaskinens kunnen 
- Ønsker og krav til bæredygtighed
- Individuelle faktorer

I kan altid ringe til os på 86 62 67 33 eller skrive her, så kontakter en af vores konsulenter jer hurtigst muligt.

Circular Coffee Community

I Circular Coffee Community arbejder vi sammen med farmere, forskere, forbrugere og andre virksomheder for at udnytte kaffens fulde potentiale og eliminere spild. 
I kan være med til at gøre en forskel ved at tænke og forbruge cirkulært.

Se mere her

Vi er på en grøn mission

Når I har os som kaffepartner, er I en del af en grøn omstilling. Det gælder både kaffeposerne og indholdet.

100% certificeret kaffe i 2021
100% genanvendelige emballager i 2025
100% vedvarende eller genanvendte materialer i vores emballager i 2030

Se mere

keyboard_arrow_up