ERHVERV

Kaffeløsninger til ethvert behov 

Selvfølgelig skal kaffe smage godt, men det er lige så vigtigt, at den er dyrket med respekt for miljøet og de mennesker, der dyrker den. Det er også vigtigt, at I får en skræddersyet kaffeløsning, modtager et højt serviceniveau og inspireres med kaffetrends. Så der er meget at tænke på, når I vælger en kaffeleverandør!

Vi overvejer altid, hvordan vi kan hjælpe jer på den bedst mulige måde, så I får en unik kaffeløsning, der passer til jer.

Vores passion for kaffe startede i 1902. Vi køber alle vores kaffebønner fra nøje udvalgte kaffefarmere over hele verden. Vi tester alt flere gange for at garantere, at vi får den smag og kvalitet, vi leder efter.

At tage ansvar for mennesker og miljø er kernen i alt, hvad vi gør – både lokalt og globalt. Vidste I f.eks., at vi er en af ​​dem, der køber mest økologisk og Fairtrade-certificeret kaffe i verden? Og ikke nok med det, så er vores sortiment faktisk 100 % certificeret med enten Rainforest Alliance, Økologi eller Fairtrade-mærket. 
Det betyder, at I altid kan være sikker på, at vores kaffe både smager godt og gør godt. Vi arbejder konstant på at forbedre os, f.eks. ved at udvikle ny klimavenlig emballage.

Vi er altid på jagt efter nye og spændende produkter. Vi lytter, lærer og ønsker at bidrage til udviklingen af kaffekulturen. En af tidens tendenser er kolde kaffedrikke, hvor vi også har et spændende udvalg af iskaffer samt Coldbrew. De er skønne som de er, men også lækre at mikse til spændende kaffebaserede drikke.
Vi vil meget gerne give jer tips og trends.

Vælg jeres kaffe med omhu - ligesom vi gør.

Kontakt os for en snak om en skrædersyet kaffeløsning til jer

Bæredygtig kaffe 

Kogende vand på kværnede bønner. I al sin enkelthed er kaffe en simpel drik og her kunne historien godt slutte. Sagen er bare, at langt det meste sker lang tid før bønnerne kværnes og vandet hældes på. Den udspiller sig i marker og blandt mennesker, der dyrker kaffen som levebrød.
Kaffe der er certificeret med mærkninger som økologi, Fairtrade og Rainforest Alliance er en god rettesnor for, at der tages hensyn til de mennesker og det miljø, kaffen dyrkes i. 

Se vores statusrapport her

Kaffe til enhver smag

Kaffe er ikke bare kaffe. Der kan være stor forskel i smag, duft og udseende. Vi har et bredt sortiment, der spænder fra god hverdagskaffe til eksklusive, specialristede kaffebønner.

Se et udsnit af vores kaffeprodukter


Stort udvalg af kaffemaskiner

Vi er ikke bundet af bestemte leverandører, når det kommer til kaffemaskiner. Derfor kan vi sammensætte en kaffeløsning, der passer præcist til jeres behov. Vi dækker hele spektret fra klassisk filterkaffe til fuldautomatiske kaffemaskiner. 

Se vores store udvalg af kaffemaskiner

 

Regelmæssig service og smagskontrol sikrer, at kvaliteten er i top

Hos Peter Larsen Kaffe lægger vi os hver dag i selen for at levere et kvalitetsprodukt fyldt med god smag. Derfor er regelmæssige servicetjek af jeres kaffemaskine og smagskontrol af den bryggede kaffe en del af vores løsninger. På den måde er I garanteret en driftsikker løsning og stor kaffeglæde. 

Kontakt

 

Vi står altid klar til at rådgive jer om, hvordan I får den bedste kaffeløsning, der er skræddersyet til netop jeres behov. Vores konsulenter kører rundt i hele landet og kommer gerne forbi med kaffe til en snak om, hvordan vi sammensætter jeres individuelle kaffeløsning.

I kan altid ringe til os på 86 62 67 33 eller skrive her, så kontakter en af vores konsulenter jer hurtigst muligt til en uforpligtende snak om en individuel kaffeløsning.

keyboard_arrow_up