ERHVERV

Kaffeløsning til kantine

God kaffe er med til at tanke op på energien, så der er overskud til både socialt samvær og dagens opgaver. I en kantine, på et uddannelsessted, i en virksomhed eller anden institution er der ofte ekstra stor efterspørgsel på kaffe i pauserne, og derfor er det vigtigt med en god, solid kaffeautomat. Et andet aspekt er naturligvis udvalget af varme drikke, hvor I kan vælge helt op til 48 forskellige, så der er noget til enhver smag. Her på siden kan I blive klogere på hvilke kaffeløsninger, der er populære i kantiner.

I er også altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige kaffeløsning til jer.

Kontakt

Hvorfor vælge kaffe fra Peter Larsen Kaffe?

Vores passion er kaffe, og vi fokuserer på god smag og bæredygtighed. Vi har landets største sortiment af økologisk kaffe og i 2021 skal alt vores kaffe være certificeret. På samme måde arbejder vi benhårdt på at tænke og forbruge mere cirkulært
- vi vil have 0% spild og 100% udnyttelse i 2030.

Vi er en familieejet virksomhed, der sætter gamle dyder som god kvalitet og service i højsædet. Vi prioriterer tætte og langsigtede relationer til vores samarbejdspartnere – lokalt som i resten af verden.

Læs meget mere i vores bæredygtighedsrapport her

kantine med mennesker ved borde

Kaffemaskiner til alle behov

Vi har et bredt sortiment af kaffemaskiner, der dækker alt fra den klassiske filterkaffe til den avancerede espresso-maskine og fuldautomatiske kaffeautomater til både malede og hele bønner, der også kan lave te og kakao.

Driftssikre kaffeløsninger er essentielle. Derfor tilbyder vi regelmæssige servicetjek og smagskontrol af jeres maskiner. Skulle uheldet være ude, får I kun besøg af teknikere, der er specialister i netop jeres kaffemaskine - de er samtidig uddannet i at smage på kaffen og kører ikke før alt fungerer.

Her på siden finder I de maskiner, der er særligt populære til kantiner.

Populære automater til hele bønner og frisk mælk

Med en fuldautomatisk kaffeautomat sikrer I jer, at jeres medarbejdere og gæster nemt og hurtigt kan skænke sig alt fra en caffe latte til kakao og en kop sort kaffe.
Med friskkværnede bønner og frisk mælk kan man være sin egen barista.

Populære automater til hele bønner

Med en kaffeautomat til hele bønner sikrer I jer den gode smag af friskkværnede bønner, der brygges efter espressometoden og giver en komplet oplevelse af kaffens potentiale.

Populære filterbryggere

Under pauser og spidsbelastninger kan det være nødvendigt med et bryganlæg, der hurtigt kan brygge kaffe på større kander. Vores kaffeløsninger sikrer jer hurtig bryggehastighed uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. 

Skræddersyet kaffeløsning til kantinen

For at I får den kaffeløsning, som passer bedst til jeres behov, vil vi gerne tage en uforpligtende snak med jer om:
- Kaffeønsker
- Krav til kaffemaskinens kunnen 
- Ønsker og krav til bæredygtighed
- Individuelle faktorer

I kan altid ringe til os på 86 62 67 33 eller skrive her, så kontakter en af vores konsulenter jer hurtigst muligt.

Circular Coffee Community

I Circular Coffee Community arbejder vi sammen med farmere, forskere, forbrugere og andre virksomheder for at udnytte kaffens fulde potentiale og eliminere spild. 
I kan være med til at gøre en forskel ved at tænke og forbruge cirkulært.

Se mere her

Vi er på en grøn mission

Når I har os som kaffepartner, er I en del af en grøn omstilling. Det gælder både kaffeposerne og indholdet.

100% certificeret kaffe i 2021
100% genanvendelige emballager i 2025
100% vedvarende eller genanvendte materialer i vores emballager i 2030

Se mere

keyboard_arrow_up