ERHVERV

Kaffeløsninger til hoteller og konferencecentre

På et hotel er der ofte brug for flere forskellige kaffeløsninger. Et espressoanlæg, hvor jeres personale kan fremtrylle baristakaffe, en kaffeautomat til morgenmadsbuffeten hvor gæsterne selv kan lave forskellige typer kaffe og sidst, men ikke mindst, bryganlæg der hurtigt kan producere større mængder kaffe til konferencer og tidspunkter med mange mennesker. 
Det er essentielt med en driftssikker og professionel kaffeløsning, så I kan give jeres gæster den bedste kaffeoplevelse.

Her på siden kan I blive klogere på populære kaffemaskiner til hoteller og konferencecentre.

I er også altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige kaffeløsning til jer.

Kontakt

Hvorfor vælge kaffe fra Peter Larsen Kaffe?

Vores passion er kaffe, og vi fokuserer på god smag og bæredygtighed. Vi har landets største sortiment af økologisk kaffe og i 2021 skal alt vores kaffe være certificeret. På samme måde arbejder vi benhårdt på at tænke og forbruge mere cirkulært - vi vil have 0% spild og 100% udnyttelse i 2030.

Vi er en familieejet virksomhed, der sætter gamle dyder som god kvalitet og service i højsædet. Vi prioriterer tætte og langsigtede relationer til vores samarbejdspartnere – lokalt som i resten af verden.

Læs meget mere i vores bæredygtighedsrapport her

Closeup af espressoanlæg med kop

Kaffemaskiner til alle typer hoteller og konferencecentre

Vi kan tilbyde en lang række forskellige kaffeautomater og maskiner. Alt fra den klassiske filterbrygger til den avancerede espresso-maskine og fuldautomatiske kaffeautomater til både malede og hele bønner, der også kan lave te og kakao.

Driftssikre kaffeløsninger er essentielle. Derfor tilbyder vi regelmæssige servicetjek og smagskontrol af jeres maskiner. Skulle uheldet være ude, får I kun besøg af teknikere, der er specialister i netop jeres kaffemaskine - de er samtidig uddannet i at smage på kaffen og kører ikke før alt fungerer.

Her på siden finder I et udvalg af de mest populære maskiner. Vil I se hele vores sortiment, kan I det på nedenstående links.

Se alle vores kaffemaskiner

Populære espressoanlæg

Med et espressoanlæg i baren kan I lave alverdens kaffe og drinks til jeres gæster. Jeres baristaer kan fremtrylle både varme espressobaserede kaffer, en klassisk irsk kaffe eller eksperimentere med espresso i jeres drinks. 
For at sikre at jeres personale laver den perfekte espresso og mælk hver gang, tilbyder vi at uddanne dem i baristafaget.  På den måde bliver I og jeres medarbejdere klædt på til både at lave og fortælle om den kaffe, I serverer.

Læs mere om kaffekurser her

Populære automater til hele bønner og frisk mælk

Med en fuldautomatisk kaffeautomat sikrer I jer, at jeres gæster nemt og hurtigt kan skænke sig alt fra en caffe latte til kakao og en kop sort kaffe.
Med friskkværnede bønner og frisk mælk kan gæsten være sin egen barista.

Populære filterbryggere

Til konferencer og buffeter kan det være nødvendigt med et bryganlæg, der hurtigt kan brygge kaffe på større kander. Vores kaffeløsninger sikrer jer hurtig bryggehastighed uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. 

Skræddersyet kaffeløsning

For at I får den kaffeløsning, som passer bedst til jeres behov, vil vi gerne tage en uforpligtende snak med jer om:
- Kaffeønsker
- Krav til kaffemaskinens kunnen 
- Ønsker og krav til bæredygtighed
- Individuelle faktorer

I kan altid ringe til os på 86 62 67 33 eller skrive her, så kontakter en af vores konsulenter jer hurtigst muligt.

Circular Coffee Community

I Circular Coffee Community arbejder vi sammen med farmere, forskere, forbrugere og andre virksomheder for at udnytte kaffens fulde potentiale og eliminere spild. 
I kan være med til at gøre en forskel ved at tænke og forbruge cirkulært.

Se mere her

Vi er på en grøn mission

Når I har os som kaffepartner, er I en del af en grøn omstilling. Det gælder både kaffeposerne og indholdet.

100% certificeret kaffe i 2021
100% genanvendelige emballager i 2025
100% vedvarende eller genanvendte materialer i vores emballager i 2030

Se mere

keyboard_arrow_up